This room was a long, echoey space, with little purpose other than a square box to house students. Drawing on the principles that the heritage of the building suggested but adding a contemporary layer of media and visual social sciences, this room was built around a high quality audio and video experience.

With many courses at the school using video and audio as critical parts of the educational experience, this room installed high quality LCD screens, stereo sound and flexible seating and tables to support visually informed teaching.  As with other rooms, all the walls are writable, using both whiteboard space and colourful squiggle glass.  An innovative approach to collaboration is the capacity for students to easily share their device or laptop screens on the main screen wirelessly.

 

Capacity: 24